På lørdag ble åttende utgave av en fin tradisjon gjennomført: førjulsmiddag med vennegjengen. De samme ti møtes for en bedre middag og hyggelig lag i passe tid før jul.

Den originale ideen var: samle venner, spise god mat som ikke var julemat, og en tur på byen sammen. Nå er maten definitivt kommet opp på gourmetnivå! Det var rull av laks og philadelphiaost til forrett, indrefilet surret i parmaskinke, med soppsaus, sesampoteter, aspargesbønner, bakte sjalottløk og hvitløksbakte tomater. Til dessert en enkel sjokolade- og bringebærparfait. Alt svært godt gjennomført! Vel blåst Arne og Ann-Elisabeth!

Så det å samle gode venner og spise god mat er enkelt å få til. En tur på byen har vist seg vanskeligere fra år til år. Flere har barn og de siste ukene før jul er travle for alle. Likvel er dette en strålende tradisjon som jeg håper vi kan holde på i mange år.