Det engelske indiepopbandet The House of Love fra årene rundt 1990 er igjen plateaktuelle! 11 år etter siste studioutgivelse har tre av de originale medlemme funnet sammen igjen.

The House Of Love ble dannet i 1986 og var et av flere britiske gitarband på Alan McGees selskap Creation, et selskap som var sentralt i britisk rock fra midten av 80-tallet og frem til midten av 90-tallet. Creation var selskapet til band som Primal Scream, Ride, Teenage Fanclub, Jesus and Mary Chain, My Bloody Valentine, The Boo Radleys og Oasis.

I løpet av 2003 kom Guy Chadwick, Terry Bickers og Pete Evans, tre originale medlemmer av The House Of Love, sammen igjen. Sammen med Matt Jury som ny bassist er bandet igjen en realitet. Den 28. februar ble albumet «Days Run Away» lansert.

I England har mottakelsen vært variert, men bl.a. Guardian har gitt plata 4 av 5 stjerner. Samme avis har et utmerket intervju med gruppa.

Selv om den nye plata ikke er tilgjengelig i Norge, har den blitt omtalt på norske nettsteder. Plata kan bestilles fra Amazon UK.